Despre Agenția de Investigații

Colaborezi cu profesioniști specializați în identificarea ingineriilor financiare

Agenția de investigații Victoria Veritas oferă servicii de investigații profesioniste, conform Legii nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular.

Firma noastră are licenţă de funcţionare eliberată de M.A.I.-I.G.P.R.

Suntem specializaţi în identificarea ingineriilor financiare utilizate de diverse societăţi, a fraudelor fiscale, în identificarea furturilor de către angajaţi cu ajutorul unor documente financiar – contabile, în analiza economică şi financiară a unei societăţi viitor partener de afaceri.

Victoria Veritas are o experiență bogată în investigarea suspiciunilor de fraudă implicit în stabilirea mecanismelor de prevenție în cadrul companiei dumnevoastră, în identificarea neregulilor financiare oferind soluții pentru evitarea acestora în viitor.

Agenția de investigații întocmește rapoarte OSINT

angentia de investigatii rapoarte OSINT

Specialiștii noștri întocmesc rapoarte OSINT (Open source intelligence) la cererea clientului. Raportul folosește informații din surse deschise ce pot fi accesate nerestricționat. Acest raport va ajuta în aflarea adevărului.

Serviciile detectivistice prestate de noi, sunt eterogene şi sunt concepute într-o manieră personală, originală care prin calitatea lor ne diferenţiază agenția de investigații de concurența existentă şi care constituie un avantaj pentru clienții noștri.

Colaborăm cu mai multe societăţi private de investigaţii din toată țara, iar prin serviciile şi metodele oferite de noi, rezolvăm rapid și la tarife accesibile cazuri specifice activităţii noastre.

Servicii investigații

Investigații
persoane juridice

Te confrunți cu fraude, furturi sau ai suspiciuni ce țin de bunul mers al afacerii?

Investigații
persoane fizice

Ai o problemă cu partenerul, copilul sau cu persoanele cu care lucrezi?

De ce să colaborezi cu
Victoria Veritas Agenția de Investigații

Profesionalism

Respectăm legea și aplicăm principiile de etică profesională

Confidențialitate

Asigurăm confidențialitatea datelor și a informațiilor obținute

Eficiență

Începem investigația în urma ședinței de consultanță aprobată

Rezultate

Cooperăm cu clientul și raportăm permanent evoluția situației

Cazurile rezolvate ne-au adus încrederea clienților

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău discret și de încredere. De aceea aducem pe piață soluții și servicii competitive la un nivel înalt de eficacitate și eficiență care să garanteze rezolvarea problemelor tale și îndeplinirea misiunilor noastre.